ReaL_71 AYIN ÜYESİ
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : HerYer <font color=#ffcc33><b>cinsiyetim : <font color=#ff66ff><b> Başarı Puanı : <font color=#ffcc33><b>aktiflik : <font color=#ff66ff><b>iletim : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">Bizimle Her Zaman Bir Adım Öndesiniz Türkish En iyi Forum</font></marquee> Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Ya yardım kimse yokmu Çarş. Haz. 25, 2008 12:30 am | |
| Ya arkadaşalr benimde sitem var aynı böyle ama ben bu php ye kariyer puan eklemişiniz onun kod unu istiyorum:( ne olur yardım pls:( | |
|
max AYIN ÜYESİ
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : nereye <font color=#ffcc33><b>cinsiyetim : <font color=#ffcc33><b>takımım : <font color=#ff66ff><b> Başarı Puanı : <font color=#ffcc33><b>aktiflik : <font color=#ff66ff><b>iletim : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">Bizimle Her Zaman Bir Adım Öndesiniz Türkish En iyi Forum</font></marquee> Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: Ya yardım kimse yokmu Salı Tem. 01, 2008 1:29 am | |
| | |
|
ReaL_71 AYIN ÜYESİ
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : HerYer <font color=#ffcc33><b>cinsiyetim : <font color=#ff66ff><b> Başarı Puanı : <font color=#ffcc33><b>aktiflik : <font color=#ff66ff><b>iletim : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">Bizimle Her Zaman Bir Adım Öndesiniz Türkish En iyi Forum</font></marquee> Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: Ya yardım kimse yokmu Çarş. Tem. 09, 2008 3:51 pm | |
| ya odeğil sizin siteyi biliyorum ama bana acil bu üye olun uyrsı kod u lazım bi yardım... | |
|
max AYIN ÜYESİ
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : nereye <font color=#ffcc33><b>cinsiyetim : <font color=#ffcc33><b>takımım : <font color=#ff66ff><b> Başarı Puanı : <font color=#ffcc33><b>aktiflik : <font color=#ff66ff><b>iletim : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">Bizimle Her Zaman Bir Adım Öndesiniz Türkish En iyi Forum</font></marquee> Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: Ya yardım kimse yokmu Perş. Tem. 10, 2008 8:27 pm | |
| Degerli üyemiz Real_71 istedigin html kodunu zaten sitemizde daha önceden yayınlanmıştı sitemizi biraz daha dikkatli gezerseniz görürsünüz.
karışık html kodlarının içinde
yardımcı olabildiysek nemutlu bize | |
|
ReaL_71 AYIN ÜYESİ
| Konu: Geri: Ya yardım kimse yokmu Cuma Tem. 11, 2008 12:21 pm | |
| ya onu bende gördüm o kod çalışmıyo vede ben en son baktığımda o kodda reklam vardı kod u düzeltirseneiz yaparız... | |
|
GoMu YENİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 4 <font color=#ffcc33><b>cinsiyetim : <font color=#ffcc33><b>takımım : <font color=#ff66ff><b> Başarı Puanı : <font color=#ffcc33><b>aktiflik : <font color=#ff66ff><b>iletim : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">Bizimle Her Zaman Bir Adım Öndesiniz Türkish En iyi Forum</font></marquee> Kayıt tarihi : 29/12/09
| |